Poroka v Bohinju
Alpine weddings in Bohinj, Slovenia. Outdoors, adventurous couples, ...
Bohinj, Wedding, Poroka, Bled, Slovenia, Wedding Planner, Wedding Photographer, Poročni fotograf
21953
page-template-default,page,page-id-21953,theme-stockholm,cookies-not-set,qode-social-login-1.1.3,qode-restaurant-1.1.1,stockholm-core-1.2.1,woocommerce-no-js,select-theme-ver-5.2.1,ajax_fade,page_not_loaded,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

“Smo ekipa avanturističnih poročnih organizatorjev iz Bohinja, specializiranih v organiziranje porok v Alpskem okolišu.

Ni nas strah čutiti, ljubiti, sanjati… In si upati..”

ALPSKA POROKA

Specializirani smo v alpske poroke. Bohinj s svojim jezerom leži v osrčju Julijskih Alp in ponuja neomejeno romantičnih poročnih lokacij z dih-jemajočimi razgledi. Lahko izbereta med jezerom, gorami, slapovi in travniki. Katera lokacija je vajina najljubša?

wedding bohinj
Wedding Cake Bohinj
LOKALNO. IZ BOHINJA.

Imamo cerfitikat odličnosti “Bohinjsko/From Bohinj”, kar pomeni, da naše delo dosega standarde in kriterije z upoštevanjem lokalnih vrednost, vključevanjem lokalnih materialov, lokalne kulinarke in lokalnih produktov. Obožujemo poroke z lokalnimi, bohinjskimi dobrotami.

 POSKRBIMO, DA SO POROČNE PRIPRAVE SPROŠČENA IN PRIJETNA IZKUŠNJA.

Ko se pripravljata na poroko v vajine misli prihaja na stotine idej, vendar ne vesta točno kako in kje začeti. Ogromno čudovitih fotografij, ki jih vidita na spletu, na porokah prijateljev in na poročnih blog-ih izgleda tako privlačno in domače. Tu smo zato, da vajine ideje, združimo z našimi in na podlagi naših izkušenj naredimo vajin dan najboljši približek temu, kar si želita. Kako nam to uspe? S tem, da vaju boljše spoznamo, sodelujemo pri zbiranju idej in skrbimo, da bo končni izdelek v harmoniji, perfektno oblikovan. 

Wedding Vrsic
Wedding Bled
POSKRBIMO, DA UŽIVATA VSAK TRENUTEK

Poskrbim, da je vajin poročni dan sproščen. Brez koordinatorja je lahko kaotično, ker vaju skrbi, če bo šlo vse po načrtih in če bo kaj kje manjkalo. Kot poročna organizatorkaposkrbim, da lahko uživata vsak detajl, ki smo ga skrbno načrtovali.

POSKRBIMO, DA GRE VSE PO NAČRTU

Poskrbimo, da je dan čimbolj tekoče izpeljan. Časovnica je ustvarjena na način, da imamo razpored celega dne, pri katerem poskrbimo, da ni hitenja in si lahko vzameta dovolj časa za uživanje.

wedding lake bohinj